Contact Gegevens
ISO 9001

Brandblussers

 Draagbare poederblussers

De Ansul poederblussers onderscheiden zich voornamelijk door hun bluskracht en bedrijfszekerheid.

Het doel van een blustoestel is uiteraard een beginnende vuurhaard te blussen. Dit resultaat kan men sneller en veiliger bereiken met een toestel zoals de Master, dat tot 2 X krachtiger is dan de brandblussers van de meeste andere leveranciers.

Wil u ontdekken hoe bluskracht bepaald en gemeten wordt? Bekijk dan de videoclip ‘New Master’ of het document over ‘ratings’.

 

Mobiele poederblussers.

Ansul levert ook mobile poederblussers van 50 kg. Ondanks hun groter gewicht laten deze toestellen zich vlot verplaatsen dankzij de grote wielen. De worplengte bedraagt 8 meter, wat de gebruiker toelaat om vanaf een veilige afstand grotere vuurhaarden te bestrijden. Het toestel is goedgekeurd en beantwoord aan ANPI-TN 105.

 

Automatisch poeder blustoestel “Europa CB”

Dit type toestel is speciaal ontwikkeld ter bescherming van CV-ketels en liftmotoren op basis van thermische olie.

Het BC-poeder is bijzonder efficiënt op dit soort vloeistoffen. De activering wordt automatisch aangestuurd door een smeltdetectie. Het afsluiten van de toevoer of een alarmering bij brand kan aangestuurd worden door de bijgeleverde microswitch.

Voor industriële bluspoedertoepassingen verwijzen we naar de automatische systemen of vraag een vrijblijvend advies aan.

 

Draagbare schuimblussers

De Ansul schuimblussers onderscheiden zich door de opmerkelijke combinatie van milieuvriendelijkheid met blusprestaties die even doeltreffend zijn als vervuilend producten.

Dit type blustoestel heeft vrijwel als enige in België de milieukeurcertificatie verkregen.

Zo bent u beschermd indien de wetgever soortgelijke vervuilende producten ooit zou verbieden.

De worplengte tot 6 meter laat u toe om de brandhaard van op een veilige afstand te bestrijden.

Voor industriële blusschuim toepassingen verwijzen we naar de automatische systemen of vraag een vrijblijvend advies aan.

 

Draagbare CO² blussers

De Ansul 2/5 kg CO² blustoestellen onderscheiden zich door hun gebruik van hoogwaardige aluminium cilinders. Deze flessen wegen niet alleen 20% lichter dan stalen cilinders maar weerstaan ook aan zeer hoge drukken. En, natuurlijk zijn aluminium flessen beter bestand zijn tegen corrosie!

Vanzelfsprekend bieden we u dan ook een waarborg van 10 jaar op het toestel, mits het door onze diensten jaarlijks wordt nagezien.

 

Mobile CO² blussers

Naast de 2 en 5 kg toestellen kan Ansul ook cilinders met een inhoud van 10 en 30 kg leveren. Deze toestellen zijn geschikt om een brand te blussen waarbij grote elektrische componenten zijn betrokken of om grotere volumes te inertiseren.

De flessen worden in verrijdbare flessenhouders geleverd die aangepast zijn aan het type en aantal flessen.

Voor industriële CO² blustoepassingen verwijzen we naar de automatische systemen of vraag een vrijblijvend advies aan.

                Vidéo


 


Copyright ©2001-2018 Ansul S.A. All rights reserved.
Webdesign bedrijft: UKWebCo.com