Onze Kwaliteit

Productkwaliteit

De eerste-interventiemiddelen zoals brandblussers en brandhaspels worden geassembleerd in onze fabriekshallen te Groot-Bijgaarden.
Tijdens dit proces voert Ansul in alle stadia tot 3 maal toe kwaliteitscontroles uit, beduidend meer dan de normen voorschrijven.

Het nazicht van uw installatie of brandblusserpark wordt altijd uitgevoerd conform de strengste onderhoudsnormen.

Ansul is een NBN S21-050 , ISO , VCA** en FISQ gecertificeerde onderneming. Dit betekent dat er regelmatig controles worden uitgevoerd, door eigen kwaliteitscontroleurs of door auditors van externe controle-organismes.

Productwaarborg

Iedere brandblusser uit het Ansul-gamma geniet een 5 of 10 jaarlijkse waarborg op fabricatiefouten, op voorwaarde dat de brandblusapparaten  jaarlijks door onze specialisten worden onderhouden.

Meer zekerheid op een lange levensduur!

Ecologisch engagement

Ansul kiest ervoor om de meest milieuvriendelijke producten op de markt te brengen.

Een voorbeeld hiervan is onze ‘Ecocare’ schuimblusser, dat ondanks het volledig afbreekbaar additief toch dezelfde bluskracht levert als zijn vervuilende tegenhangers. Deze reeks schuimblusapparaten hebben allen het Milieukeur attest behaald!

Instructies voor recyclage

Indien de houdbaarheid van het product is verlopen, moet het product ingeleverd of hervuld worden bij een erkend onderhoudsbedrijf.

Indien de brandblusser dient te worden vernietigd, dient deze bij een gemeentelijk recyclagepark of bij een erkend onderhoudsbedrijf te worden ingeleverd.