Wie zijn wij?

Ansul, de veilige keuze!

Ansul, specialist in brandveiligheid sinds 1947, staat jaarlijks meer dan 40.000 klanten bij met projectontwikkeling, producten, onderhoud, opleiding en advies betreffende brandbeveiliging.

Dit aantal neemt voortdurend toe, een duidelijk teken dat bedrijven kwaliteit en service zoeken als het op brandveiligheid aankomt.

Ansul staat ook synoniem voor doordachte brandbeveiligingsoplossingen.

Made in Belgium

In onze fabriek te Groot-Bijgaarden  vervaardigen we draagbare, verrijdbare brandblustoestellen en haspels.

De research en development gebeurt in samenwerking met erkende labo’s, officiële testfaciliteiten en de Universiteit Gent. Dit resulteert in kwalitatieve hoogstaande eindproducten, die aan de strengste vereisten voldoen. Onze afgeleverde producten zijn voorzien van een unieke, individuele barcode, zodanig dat ze gemakkelijk traceerbaar zijn.

Alvorens te worden vrijgegeven ondergaan alle onderdelen een strikte kwaliteitsinspectie.

De gebruikte blusmmiddelen, poeder en schuim, worden door externe laboratoria getest en voldoen aan de vereiste normen en wetgevingen. Het gebruikte bluspoeder is niet-toxisch en het schuim is 100 % afbreekbaar, gecertificeerd door Milieukeur.

De afgekeurde of uit omloop genomen brandblussers worden in-house ontmanteld. Alle onderdelen worden verzameld en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd of gerecycleerd om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.

Specialisten in brandveiligheid

Brandbeveiligingssystemen, brandweermateriaal, nood- en interventieplannen, signalisatie, brandblussers, noodverlichting, brandhaspels, onderhoud of opleidingen, Ansul biedt u een specialist aan op elk domein. Onze commerciële raadgever komt vrijblijvend ter plaatse om uw brandbeveiliging te bespreken.

Producten en diensten voor brandbeveiliging

Ansul levert alle brandbeveiligingsproducten, van de meest voorkomende tot de meest gesofisticeerde. Het aangeboden gamma is uitzonderlijk uitgebreid, met artikelen die u vaak nergens anders kunt terugvinden.

De service-afdeling van Ansul verzekert  het onderhoud van zo goed als alle brandblussers en andere brandbeveiligingsmiddelen zoals de hydranten, noodverlichtingen, automatische keuken blussystemen of brandhaspels en dit ongeacht het merk. Ansul gebruikt de originele onderdelen.

Product en service certificatie

Onze producten beantwoorden steeds aan alle nationale en Europese vereisten.
Alle nazichten worden uitgevoerd conform de strengste onderhoudsnormen.

Ansul is een NBN S21-050 , ISO , VCA** en FISQ gecertificeerde onderneming.